torstai 27. elokuuta 2015

Ei ihmeitä

Viime aikojen kalareissut ovat menneet lähinnä järvillä kuhaa jigaillessa. Helteet kun saapuivat, meni kotijärvi ihan lukkoon, tai ainakaan kalat eivät minun jigeistä enää kiinnostuneet. :) Toiselta järveltä on kaloja kuitenkin löytynyt mukavasti, ei tosin mitään isoja ja alamittaisia on saanut irrotella ihan riittävästi. Paras päiväreissu antoi kahteen mieheen 26 kuhaa ja yhden sattumahauen.


Hauen kalastus on viime aikoina jäänyt vähille, lämpimät ja tuulettomat kelit eivät ole juuri houkutelleet. Parina aamuna olen käynyt muutaman tunnin uistelemassa järvellä mutta vaikeaa on vielä ollut. Hienoa on kuitenkin aina olla järvellä aamu-usvassa, siinä on kyllä ihan omanlainen fiilis. Ensimmäisen uistelureissun saldo taisi olla 7 haukea ja kuha, viime reissulla irrottelin kymmenkunta haukea. Isoja ei ole näkynyt, suurin on jäänyt 3-4 kiloon.


Nyt kelit näyttäisi vihdoin paranevan ja haukikuume alkaa pikkuhiljaa kohoilla, taidan huomenna suunnata järvelle koko päiväksi. Eiköhän ne muutkin tiimiläiset pikkuhiljaa heräile kun vedet alkaa viilenemään. ;)

-Suurkalastaja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti