lauantai 25. tammikuuta 2014

24.1. pikapisto Saaristomerelle

Kävin yksin pyörähtämässä nopeasti jäillä. Heti ekasta reiästä tasurilla kolme ahventa, suurimpana 250 grammainen. Muutama hyvä tärppi oli myös joten alla oli enemmänkin hieman isompaa ahventa. Ottivat tasurin päätykoukkuihin mikä ei merellä ole ihan tavallista, joten ihan kohtalaisen aktiivista meininkiä oli hetken aikaa. Otti kuitenkin hiipui nopeasti ja päätin vielä kokeilla huvikseen morrilla. Morrilla sainkin tuolta reiältä narrattua vielä kymmenkunta 50-150 g ahventa ja pari särkeä. Morrissa oli lisäksi joku iso kiinni, ei noussut pohjasta mihinkään ja jumputti vaan paikoillaan pari sekuntia ja irtosi. Vähän jäi harmittamaan, olisi ollut kiva tietää mikä se oli...

Loppuajan yritin puolitosissaan kuhaa mutten saanut kuin yhden alamittaisen. 6 cm Karismaxiin napsahti vielä kymmenkunta ahventa joista suurin 290 g.

Reissun suurin 290 g, ottipelinä 6 cm Karismax

Mukava oli taas jäillä pyörähtää vaikka reissu jäikin ihan liian lyhyeksi. Onneksi tänään koittaa talven eka haukireissu ja jäälle lähden heti aamuhämärissä. Aikaa on koko päivä joten nyt pääsee jo kunnolla jäille. ;)

-Suurkalastaja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti