maanantai 22. syyskuuta 2014

Kooste viimereissuista.

Reilu viikko takaperin kävin heittelemässä haukea illan rantoja pitkin, silloin illan ainokaiseksi jäi tämä 5.5kg 20.9  Olin illan jigailemassa järvellä mistä aikaisemmilla reissuilla on tullut parempia ahvenia. Kala oli taas hyvällä purulla ja määrää tuli hyvin tosin isompia ei oikein löytynyt. Yksi nätti 750g/38cm kuitenkin osui sekaan. 


22.9 3h järvellä haukien perässä syksyisessä kelissä. Heti ensimmäisellä heitolla PuMu rubberiin terävä tärppi tämä kuitenkaan ei jäänyt kiinni. Vedessä oli käynyt useita eri kumeja kunnes tien siiman päähän löysi oma luottopeli foxin GottonCandy. Heti ensimmäisellä heitolla noin 2.5-3kg kala kelpuutti karkin.. 


Muutaman siirtymän jälkeen taas tapahtuu, heitto aivan rantaviivaan ja samalla sekunnilla kun kumi osuu veteen sivulta syöksähtää vauraamman näköinen otus ja PuMu väristä The Shade kumia viedään. Sen verta nopeasti kaikki tapahtui etten ollut valmis ja vastari meni hieman reisille, mutta sain kuitenkin kalan tartutettua, en vaan tarpeeksi hyvin.. Hetken väännön jälkeen  kala tulee pintaan mesomaan ja silloin jigi lentää suusta... Voi v... Kalan arvion noin 7-8 kiloiseksi. Pitkän yrittämisen jälkeen en tästä ankkuripaikasta saanut mitään.


Pieni siirtymä ja muutamat heitot tyhjää PuMu värisellä The Shade kumilla, tämän jälkeen pistin taas karkin siiman päähän. Taisi olla toinen heitto kun viedään taas hieman raskaammin. Hetken hyvän väännön jälkeen hyvinkin paljon suurhaukea muistuttava otus oli liplockissa. Kala täräytti puntariin lukemat 7.3kg ja pituutta löyty 99cm, tukevassa kunnossa siis. Muutamat fotot ja kala takaisin kasvamaan :) Tämän jälkeen muutamat ankkuripaikat tarjosi tyhjää, jonka jälkeen oli aika laittaa kamat kasaan. 
-HandyyEi kommentteja:

Lähetä kommentti