tiistai 16. syyskuuta 2014

Su ja ma renkailemassa

Sunnuntaina 15:00-16:00 välillä rengas veteen. Melkein heti puikkari irti ja perään parikiloinen ylös, kohta hiljenikin ja päätin siirtyä hiukan syvempään kaislan reunaan jossa n.4m vettä.
Paikalle tultua kurkku kävi irroitettavana ja aloin tonkia kameralaukkua, siinä samassa sitten puhelin tipahti mereen (vittu!). Hetken mietin pitäisikö lähteä, mutta päätin kumminkin jatkaa.
Seuraava paikka oli pieni lahdukka joka osoittautui oletettua hieman syvemmäksi. Muutaman metrin ehdin käymään reunaa läpi kun omatekoiseen spinneriin nappasi pikkaisen paremmin. Hetken väännön jälkeen liplockiin antautui mukava 98cm/6,82kg hauki, muutama kuva ja takaisin kasvamaan.


Tuon kalan jälkeen fiilikset paranivat ja kaislan reunan tarkka haravointi jatkui. Jokunen puikkarin karkuutus ja pari mahdollisesti isomman kalan tärppiä, joista toinen oli rauhallinen tumpsautus ja toinen taas jäi kuin seinään.
Perälle saavuttua käväisin nopeasti aukoissa, saaden yhden kalan. Takaisin siis ulkoreunaan.
Vielä yhden nelosen kerkesin saamaan ennen kuin alkoi jo hämärtää.



Maatantaina neljän maissa vesillä. Selkeästi edellispäivää heikompaa, 5 kurkkua-puikkaria ylös ja muutama karkuutus. Sorruin ottamaan perhovehkeetkin mukaan, mukavaa oli uittaa popperia matalissa aukoissa ja saada vielä jopa tapahtumiakin. Pimeään asti vedin ilman mitään mainittavia tapahtumia. 


-Kabanossi-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti