tiistai 13. toukokuuta 2014

12.5. - Uusien paikkojen kokeilut koko tiimin voimin!

Saavuttuamme uusille paikoille, nosti Suurkalastaja noin 20 min ahkeran vispaamisen jälkeen reissun ensimmäisen kalan (4,2kg). Toisen 20 min pätkän odottelun jälkeen osui Iso J:lle 5.3kg, ja muille muutamia puikkareita. Vielä osui Suurkalastajalle mukava 4,5kg hauki, ja oli pikkuhiljaa aika vaihtaa paikkaa.

Reissun avauskala, 4,2 kg Lindyllä

Iso J:n 5,3 kg ja meininki sen mukainen!

Kapteeni Amatöörikalastajan todettua spinnerin pohjaanjäätyä että paikoilta ei tule kuin puikkareita, päätimme vaihtaa apajia. Seuraavalla ankkuripaikalla ei osunut spinnerit muihin kuin lahnoihin, ja päätettiin lähteä vähän pidemmälle. Saavuttuamme salaiseen lahteen porukka totesi että nyt näyttää hyvältä... ja niinhän se tekikin :) Iso J:lle avauskala PuMu-suspilla ja samalla meni sen suspin neitsyys. Hetken heittelyn jälkeen Kabanossi päätti nostaa rimaa korkeammalle ja nappasi 6.5kg Hagridin ylös asti! Reissun isoin kala oli parantunut jo päälle kilolla, ja parempaa oli vielä luvassa! Hetki jaksettiin tällä paikalla vielä kiivaasti heitellä, ja Suurkalastaja ja Iso J palkittiin legendaarisella tuplatärpillä! Tästä matka jatkui taas kohtia uusia apajia!

Kabanossin 6,5 kg/91 cm
Takaisin kotiin!
Tuplatärppi!

Muutaman puikkarispotin kokeiltuamme lähdimme kokeilemaan vanhaa luottoa. Luotto osottautuikin omalla tavallaan osuvaksi... ja samalla haikeaksi. Suurkalastajalle tokalla heitolla iso kiinni, ja siitä se syöksy alkoi! Valitettavasti tarkat silmät myös huomasivat mistä hullu syöksyily johtui; enkkakala oli jäänyt selästä kiinni. Oli luultavasti aluksi suussa kiinni, siitä irronnut ja jäänyt uudestaan kiinni selästä. Suurkalastajan haikea mieli vei voiton hetkeksi aikaa... mutta eihän tänne luovuttamaan tultu! Ahkeraa heittelyä ja taistelua puikkareiden kanssa! Olot olivat kuin rodeossa kun Kabanossille osui kolmella peräkkäisellä heitolla 3-4kg haukia! Pari tuntia taidettiin viimeisellä spotilla olla kun tulikin jo valitettavasti päätös hauskalle ja samalla hullulle päivälle. Reissun kesto noin 8 tuntia.... ja oli sen arvoista. Reissun loppusaldo 17 kalaa veneeseen asti, suurin osa taas spinnerbaiteilla tynkäkaislan sisältä. Näitä lisää! 

10,7 kg/110 cm



- Iso J

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti