sunnuntai 5. huhtikuuta 2015

Iso J:llä enkat uusiksi 3.4.!

Herätessäni ajattelin jo viettää päivän sohvalla maaten kipeän kurkun ja muutenkin sairaan olon ansiosta. Lankomieheltä tuli kuitenkin puhelu, ja siihen ei muuta voinut vastata kuin myönteisesti. Äkkiä kamat kasaan, buranaa naamaan ja vesille! 

Rantaan päästyäni lankomiestä ei näkynyt, joten heittelin odotuksen ohessa laiturilta. 1 heitto ja naps. Ensimmäinen Dabush lepää jossain päin Jordaaniaa. Bft:n titaaniperuke näytti kestävyytensä Lankomies saapuu tämän jälkeen, joten suunta on suoraan vesille. Yammu tulille ja let's go! 
Suunnataan tutuille paikoille taka-ajatuksena päästä nopeasti takaisin petiin lepäämään. Saavutaan pelipaikoille ja ankkuri veteen. Lankomies ei koskaan aikaisemmin ollut heittänytkään hyrrällä, joten näytän yhden pikaisen amatööriheiton tynkäkaislan viereen. Karma iskee ja samantien kala kiinni. Valas tulee pintaan ja näen vain selän; reilu seiska-kasi. Nättiä! Kala ottaa muutaman äkäisen spurtin ja saapuu veneen vierelle. Näen vatsan ja aloitan juhlimistärinän; varmasti yli kymppi! Äkkiä ylös ja pihtien kaivaminen alkaa; voi v***u pihdit jäi kotiin! Alkaa samalla hellä mutta raivoisa koukunirrotus paljailla sormilla. Syvälle on imassu.... Onneksi koukku irtoaa hellillä sormilla ja kala pääsee pikaiseen punnitukseen suoraan märkään kassiin. Unelma on tullut toteen. Poika saunoo; kymppi on varmistettu! Tarkalleen ottaen painoa löytyy 10,32 kg ja pituutta 106cm. MAHTAVAA!!!! Tämän jälkeen vielä muutamat heitot tärisevillä käsillä ja suunta kohti rantaa vieläkin onnesta hurmiossa ja onnenhuutojen lomassa. Yhden kalan reissu osottautuikin parhaimmaksi ikinä, ja yksi unelma on tullut toteen. Iso J kiittää ja kuittaa!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti