sunnuntai 18. lokakuuta 2015

Merellä renkailemassa

Lauantaina oli alunperin suunnitelmissa lähteä koettamaan uutta järveä. Lähtö venyi sen verran että päätin pitkästä aikaa lähteä merelle. Kevään jälkeen ei ole tullutkaan montaa reissua heitettyä.

Renkaan työnsin vesille jossain kolmen maissa. Kohde paikalla oli muutama paatti heittelemässä, joten ajattelin odotella niiden lähtöä ja heitellä pienellä harjanteella kasvavaa ärviäpuskaa. Pusikolla oli hiljaista yhtä kontaktia lukuunottamatta. 
Neljän aikoihin aloin heittelemään pientä lahdukkaa. Hetken päästä olinkin lahden perukalla, saldona yksi epävarma tärppi. Päätin hinkata lahden perukkaa hieman huolellisemmin. Viskoin shadeilla perukan läpi, ilman tapahtumia. Onneksi olin pitkästä aikaa ottanut muutamat luottopelit mukaan, magnum minnarit nimittäin :D Minnaria siiman päähän, ensimmäinen heitto shadeilla raiskattuun paikkaan ja kala kiinni, mukava vitosen fisu. Foxin kumia kehiin ja kohta kävi kolmosen kala irroitettavana. Hiukkasen reunaa eteenpäin, jossa on hyvän näköisiä kolosia ja harvempaa kaislaa. Kumeihin ei mitään elämää, joten minnaria uimaan. Heittoa koloseen ja heti raskaampaa tärppiä, mutta ei jäänyt. Uutta heittoa ja stoppiin narahtaa... Heti tuntuu siltä että on parempi kala kiinni. Hetken väsyttelyn jälkeen mukavan kokoinen kala kehtoon ja rannalle mittailemaan.

Pituutta kalalta löytyi 109 cm ja painoa 9,04 kg. Muutamien kuvien jälkeen kala takaisin uiskentelemaan.


Tämän jälkeen heittelin vielä hetken ilman tapahtumia ja lähdin hyvissä ajoin pois.

-Kabanossi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti