sunnuntai 25. lokakuuta 2015

Pörhöilyä

Viikon verran on joutunut olemaan poissa vesiltä, joten lauantaina tuli pakottava tarve lähteä koeajamaan uutukaisen siiman ja perhokepukan. Nyt alueeksi valiintui itselle aivan uusi paikka, jossa muut tiimiläiset ovat käyneet jokusen kerran.

Lähdössä kesti taas turhan pitkään ja vesille pääsin vasta kolmen aikoihin. Kaislan reuna josta aloitin oli melko suoraa ja pohjassa ei vaikuttanut olevan paljoa kasvillisuutta.
Ensimmäinen tunti meniki ilman tapahtumia. Pikkuhiljaa reunan profiili alkoi muuttumaan ja vitaakin alkoi löytymään. Nopeasti tuon jälkeen nousikin päivän avauskala ja heti perään puikon karkuutus. Mukavaa kun kalaa alkaa löytymään.. Ei mennyt pitkään kun parempi kala kävi nappaamassa hd:n aivan naaman edestä. 
Aluksi arvioin kutosen kalaksi, mutta kun menohaluja riitti aivan hel****sti niin piti nostatella hiukan arviota.
Pitkän väännön jälkeen sain uitettua kalan kehdon pohjille. Hetken mietin että voisko olla jopa kybä?
Rannalle siis mittailemaan. Pituutta löytyi komiat 112cm, mutta painoa yllättävän vähän 8,5kg. Kuvien jälkeen kala takaisin kasvamaan.


Samainen reuna ei antanut enään tapahtumia, joten oli pienen siirtymän paikka. Uudella reunalla oli heti tapahtumaa ja ylhäällä kävi nopeaa parit puikkarit. Pu-mu hd:ta siiman päähän ja stoppiin rauhallinen tärppi. Raskaan tuntuinen kala painoi hetken menemään kunnes harmittavasti irtosi... Olisi varmaan ollut ihan hyvä kala. Pienen siirtymisen jälkeen nousi nopeaan tahtiin muutamat puikot. Aurinko oli jo painunut puiden taakse piiloon ja takaisin potkiessa heittelin aloitus paikkaa, josta tuli vielä yksi hakki.

Ihan mukava +3h reissu, 7 puikkaria ja yksi suurhakki. Jos sitä tulevana viikonloppuna vaikka kerkeis taas käymään.

-Kabanossi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti