torstai 17. heinäkuuta 2014

Hyvä päivä kotivesillä! 14.7

Päätin lähteä illaksi lähivesille kuhien perään kun keli näytti otolliselta ja virtauksetkin olivat hyvät. Odotuksiakin hieman oli kun olosuhteet olivat omaan mieleen hyvät, ellei jopa täydelliset :)
 Vene vesille ja vertsukeppi käteen ! Jigiä vietiinkin heti kättelyssä kuhien toimesta ja kaloja alkoi nousemaan hyvään tahtiin, noin 45cm peruskalaa.. Ensimmäisen 30min aikana olikin käynyt noin 15 kuhaa irrotettavana. Päätin kokeilla hieman sivummalta ja syvemmästä vedestä ja tämä osottautuikin hyväksi valinnaksi nimittäin ensimmäisellä laskulla paksu viiva lähtee nousemaan  9m vedestä rajusti jigille! Voimakas tärppi ja vastaisku tuottaa tulosta ja hetken väännön jälkeen nätti kuha onkin tukevasti liplockissa veneen vierellä. Kala nopeasti punnituspussiin ja vaa`alle. Vaaka pysähtyy lukemiin 3.75kg (pussi vähennettynä)  :) Pituutta kalalle kertyi 75cm.
Tämän jälkeen uutta laskua samoille hollille ja taas paksu viiva lähtee jyrkästi jigiä kohden ja pamauttaa raivolla kiinni, hetken mukavan väännön jälkeen välineet antaa periksi... 0.10mm kuitusiima katkeaa keskeltä! Syvä hiljaisuus laskeutuu veneseen ja taisi siinä muutama taikasanakin päästä.. Tämän jälkeen otti hiipuikin ja päätin alkaa heittelemään. Mitään hirmuista syöntiä ei ollut, mutta kaloja käviki tasaisesti näytillä loppuillan aikana, suurimpina 67cm ja 60 cm kalat :) Loppusaldoksi jäi n30.kpl kuhia. :)

-Handyy

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti