perjantai 7. marraskuuta 2014

Kylmää kyytiä

Torstaina kahdeksan aikoihin vesille. Keli oli viileä ja tuulinen, lunta ei sentään vielä tullut.
Heti paikoille saavuttua nousi yksi puikkari ylös ja perään tärppi, nämä matalasta kohdasta josta yleensä ei saa mitään kontakteja. 
Noh, ulkoreunaan.... 200m pätkä reunaa tarkasti kalastettuna ja ainoastaan yksi puikkari ylös. 
Lumi-/räntäsadekkin päätti yllättää.


Seuraavaksi edessä oli mökkikäytävä joka tarkkaan haravoituna tarjosi muutamat kontaktit puikkareihin. Takasin ulkoreunaan. Taas lähes 200m pätkä käytynä ja ainoastaan yhden puikkarin seurio...
Nyt edessä oli tuulenpuoleinen reuna jossa oli yksi hyvännäköinen kolonen. Tuota heitin aluksi muutamalla värillä ilman tapahtumia. Vielä ajattelin kokeilla sini-valko-punaisella slinkyllä, joka antoi heti toisella heitolla +3kg ja perään n.5kg. 


Seuraava tunti menikin ilman tapahtumia ja päätin seuraavaksi yrittää matalemmalta. Käytävään tultua sain heti kunnon siimapussit, mutta kala ei jäänyt eikä yrittänyt uudestaan. Aukoista pienessä ajassa pari puikkaria ylös ja päälle muutamat tapahtumat. Päätin jättää ulkoreunan rauhaan ja siirtyä uusiin aukkoihin. Uudet aukot antoivat kaksi puikkoa ja jonkun verran tapahtumia päälle. 
Alue alkoi loppumaan ja mietin jos sitä kerrankin kalastaisi kunnolla tuon matalan aloituspaikan.
Eipä mennyt pitkään kun hullu nelonen paukutti slinkyyn ja perään ok tärppi..
Loppuajaksi siirryin tuloksetta kalastelemaan muutaman pienen saaren luo.

Päivän saldona 9 haukea ja tapahtumia mukavasti päälle. Sini-valko-punainen slinky antoi yhdeksästä kalasta seitsemän ja suurimman osan tapahtumista.

-Kabanossi





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti