keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

11.4. Iltapistolla huonossa kelissä

Kaverin kanssa lähdettiin koulun jälkeen iltapistolle sateiseen ja tuuliseen keliin. Mentiin suoraan lahteen josta saatiin edellisviikonloppuna mukavasti kalaa, sinne ei tuulikaan osuisi kovin pahasti. Vesi oli ilmeisesti kovien tuulien takia hieman samentunut edellisreissusta. Ei annettu sen häiriä ja alettiin ronkkia lahtea tarkasti läpi ankkurista heitellen.

Ekasta ankkuripaikasta sain puna-valkoisella Relaxin shadilla reissun avauskalan, 4,6-kiloisen. Ei kelvanneet jerkit tälle kalalle vaikka niitäkin tarjottiin, shadi siiman päähän ja toisella heitolla kala kiinni. Hauki ottaa mihin vaan. ;)

4,6 kg shadilla

Jatkettiin saman ankkuripaikan ronkkimista ilman tapahtumia. Muutama erilainen jerkki ja shadi oli jo käynyt uimassa ja vuorossa oli puna-keltainen Tokun Rapis. Pitkä heitto ihan rantaviivaan paikkaan johon oli jo monesti tarjottu muitakin vieheitä ilman tapahtumia. Muutama kammenpyöräytys, stoppi ja kala kiinni. Kala käyttäytyi oudosti siiman päässä, välillä potki kuin puikkari ja välillä ei meinannut tulla mihinkään. Kävi jo kylkilahna mielessä mutta kun kala sitten tuli syvällä venettä kohti oli heti selvää että hieman paremmasta hauesta on kyse. Kohta oli BFT:n säkissä punnittavana karvan verran alle suurhauki, eli 6,9 kg/99 cm.

Ei ihan suurhauki ;)
Muutama ankkuripaikka vielä heitettiin läpi, sitten oli alkoi olla sen verran märkä olo ettei touhusta oikein enää nauttinut ja lopetettiin kerrankin hyvissä ajoin tunti ennen pimeää. Loppureissusta vielä muutama tärppi, kaverille yksi puikkari ja harmittava ison kalan karkuutus muutaman potkun jälkeen. :(

-Suurkalastaja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti