lauantai 5. huhtikuuta 2014

Kabanossin kanssa vesillä 30.3.

Kabanossin kanssa heitettiin puolen päivän reissu viime sunnuntaina. Edellispäivä tuntui jaloissa vielä sen verran että lähdettiin soutuveneellä liikkeelle.
Reissu sai salama-alun kun Kabanossi koukutti ensimmäisestä ankkuripaikasta kolmosen hauen spinnerbaitilla. Seuraavaksi kokeiltiin matalasta aukosta kaislan sisältä mutta siellä ei ollut mitään elämää. Päätettiin mennä takaisin kaislan ulkoreunaan josta tuo avauskalakin tuli. Samantien alkoi tapahtumaan, Kabanossi nappasi spinnerbaitilla lähes peräkkäin 4,1- ja 4,5-kiloiset hauet.Seuraavaksi oli oma vuoro onnistua. C234-väriseen Busaan iski kaislanreunasta kala joka ei aluksi tuntunut puikkaria kummemmalta. Kun kala kuitenkin juroi syvällä eikä suostunut heti nousemaan pintaan oli arviota pakko tarkistaa ylöspäin. Kohta kuvattana olikin pulska kutonen. :)


Tuosta ankkuripaikasta saatiin vielä useampi hauki jerkeillä ja Real Eelillä. Kalaa tuntui paikalla olevan mutta kovin hurjalla otilla se ei ollut, uistinta piti vaihtaa tiuhaan tahtiin että sai taas jonkun kiinnostumaan. Isompia ei siitä enää saatu, ylöstulleet oli 1,5-2 kg normikalaa. Yksi kunnon kantotärppi kuitenkin oli Foxin shadissa joka jätti muistoksi syvät hampaanjäljet.

Seuraavasta ankkuripaikasta onnnistuin saamaan Jio:n puna-valkoisella Mid-T:llä vajaan vitosen.


Sitten olikin hetken aikaa hiljaisempaa kunnes löytyi  reuna josta napsui kaloja melkein jokaisesta ankkuripaikasta. Mukavaa 2-4 kg kalaa tuntui paikalla olevan reilusti. Jälleen tuntui että mitä enemmän vaihteli uistinta sitä enemmän tuli kalaa. Jerkit pelitti selvästi parhaiten, joku kala tuli kuitenkin myös Real Eelillä ja Zaltilla, Kabanossi sai myös perholla yhden. Räikeät värit oli selkeesti parhaita.
Kabanossin perhohauki
Yksi n. 5-6 kg kala seuraili Real Eeliä tuolla reunalla mutta muuten ei saatu havaintoja isommista. Keskipaino pyöri kuitenkin mukavasti kolmen kilon tietämissä. Päivän saldo 16 haukea + tärpit päälle.
Huippupäivä vesillä!
Zaltti on kelvannut!
-Suurkalastaja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti