lauantai 5. huhtikuuta 2014

Kaverille enkka!

Kaverin kanssa lähdettiin iltapistolle maanantaina 31.3. Aikaa ei reilua paria tuntia enempää ollut joten ihan pikapikapisto kyseessä. Reissu alkoi lupaavasti kun kaveri sai heti toisella heitolla kauden avaushaukensa, vajaan nelosen. Kohta oli kaveri käyttänyt veneessä jo pari muutakin haukea joten otillaan tuntui olevan!
Itsellä oli alkuun kuitenkin hiljaista vaikka kaverilla paukkui vähän väliä. Vihdoin reilu kolmonen armahti iskemällä Foxin shadiin. :)Kalaa tuli koko illan tasaiseen tahtiin, lähes joka ankkuripaikasta jotain. Parhaassa ankkuripaikassa taisi käydä 5 haukea irrotettavana. Itsellä pelitti parhaiten Busa värissä C133, kaveri sai kaloja pinkki-vihreällä Foxin shadilla ja C096 Busalla. Kalan koko oli taas samaa kuin sunnuntainakin, 2-4 kg.
C133 kelpasi
Auringon laskettua puiden latvojen taakse syönti tyrehtyi ja oltiin jo aikeissa lopettaa. Päätettiin kuitenkin heittää vielä yksi ison kalan paikka ja se kannatti!

Ensin sain Foxin shadilla värissä "Cool Herring" laihan reilun nelosen. Sain juuri irrotettua sen kun kaverille jysähti samasta kohdasta pinkki-vihreään Foxin shadiin. Heti oli selvää että on vähän puikkaria isompi siiman päässä. ;D Kala juroi syvällä ja veteli muutaman kerran veneen perän alta eikä meinannut tulla pintaan. Kylmä vesi teki kuitenkin tehtävänsä eikä mamma kauaa jaksanut vääntää ja kohta oli kaverilla suurhauki liplockissa. Muutama pönökuva ja kala punnituspussiin. Veikattiin n. ysin kalaksi mutta puntariin tärähtikin astetta paremmat lukemat, tasan kymppi! Kaverin enkkaan reilu kilo parannusta joten ylävitosen paikka! Mittaa kalalta löytyi 105 cm joten melkoisen hyvässä lihassa oli. Kuvien jälkeen mamma pääsi tietysti takaisin kasvamaan.Tuohon kalaan oli hyvä lopettaa, alkoi hämäräkin painaa päälle. Illan saldo oli 15 kalaa joten melko onnistunut iltapisto! :)

-Suurkalastaja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti