torstai 24. huhtikuuta 2014

Kelluntarenkailemassa 14.4. & 16.4.

Parina iltana käytiin heittämässä perhoa kelluntarenkaasta ihan uudella lahdella.
Maanantaina oltiin Kabanossin kanssa kahdestaan liikkeellä. Reissu alkoi huonosti kun heti alkuun toisesta räpylästä katkesi hihna. Onneksi oli sen verran narua mukana että sain räpsän kestämään jalassa reissun ajan.
Pari-kolme tuntia ehdittiin heittää ennen hämärän tuloa, siinä ajassa käytettiin ylhäällä neljä perushaukea ja joitakin tärppejä päälle.
Ihan kiva iltapisto. :)







Keskiviikkona 16.4. tultiin uudestaan samalle lahdelle, tällä kertaa kolmen miehen voimin liikkeellä. Kun edellisreissulla katkesti räpylästä hihna niin nyt oli sitten toisen räpylän vuoro... Meinasi alkaa jo ihan kunnolla masentamaan, mutta onneksi oli taas narua mukana joten vesille päästiin.
Kaikki lähti eri puolille lahtea joten joka kulma tuli ronkittua läpi. Alkuun oli tosi hiljaista, kunnes kaveri onnistui löytämään eräältä pätkältä kalaa ja koukutti siitä lyhyessä ajassa useampia haukia. Meillä Kabanossin kanssa oli juoni vähän hukassa mutta saatiin sentään munat padasta. Loppusaldona kolmeen mieheen 9 haukea, suurimmmat kolmosen kaloja. Kaverilla oli pari kunnon tärppiä joten isompaakin kalaa pyöri mestoilla.





-Suurkalastaja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti