lauantai 5. huhtikuuta 2014

Avovesikausi avattu!

Avovesikausi tuli avattua kunnolla viime lauantaina 29.03. Itsellä oli alla yksi lyhyt rannaltaheittoreissu mutta sitähän ei lasketa. ;) Kabanossi oli pari lyhyttä iltapistoa jo tehnyt veneellä ja avaushaukikin oli hänellä jo saatuna. Itsellä avauskala oli vielä saamatta joten siinä oli hyvä tavoite kun lauantaina lähdettiin kelluntarenkailla vesille. Avaustärppi tuli ennätysajassa, koeuitin perhoa vavanmittaisella siimalla kun puikkari jo tavoitteli perhoa. En ollut ihan vielä varautunut tärppiin joten eihän se tietenkään tarttunut. :D

Alettiin heittää tuttua kaislanreunaa ja kohta olikin Kabanossilla kala kiinni mutta irtosi. Hetken päästä oli vapa taas mutkalla ja polskuttelin äkkiä kameran kanssa seuraamaan väsytystä. Päivän avaushauki painoi mukavat 5,1 kg, ottipelinä Team Hazardi-värinen slinky.


Vitonen riehuu!

Team Hazardin speciaaliväri

Loppupäivä oli aika rauhallista, itse sain kaksi puikkaria ja Kabanossi vielä kaksi joista suurempi n. kolmonen. Joitakin tärppejä saatiin myös joten tapahtumia tuli loppujen lopuksi ihan hyvin. Itse asiassa odotuksiin nähden todella onnistunut reissu, sen verran huonoja muistoja on kevätkalastuksesta ettei odotuksia juuri ollut. +5 km kertyi päivän aikana mittariin ja illalla olikin aika ryytynyt olo, sen verran kovaa hommaa oli pitkän talven jälkeen taas olla kelluntarenkaalla liikkellä.



-Suurkalastaja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti