tiistai 19. toukokuuta 2015

Iltapistolla 05.05


05.05


Pitkästä aikaa oli kova polte lähteä vesille mutta lähtö venyi  Klo 17 paikkeille. Ei muuta kuin kamat veneeseen ja menoksi!

Tarkoitus oli mennä lähimestoille mutta vesi oli aivan kuravelliä joten ne paikat saivat jäädä ja lähdin kohti tuntemattomia lahtia kirkkaammille vesille. Paikalle päästyäni vesi ei ollut niin kirkasta kuin odotin mutta ei siinä mitään tänne asti tultu joten spinneri siiman päähän ja tyngän sekaan uimaan.

Pari tuntia ja 0 tärppiä kala ei kiinnostu ei sitten mistään kaikkea mitä pakista löytyy on koitettu mutta ei , ei sisä eikä ulkoreunoista tärppiäkään. Pieni siirtymä ja sama touhu jatkuu , kunnes heitto aivan olemattoman pieneen aukkoon kaislan sisällä ja sitten alkaa tapahtua . Kala iskee raivolla kiinni siima kiitää vettä pitkin ja kelaukseen tuli aikalailla tempoa lisää mutta kala kuitenkin pysyy kiinni ja vuoden ensimäinen suurhauki enemmän kuin lähellä vielä muutama pyrähdys ja haagertti on liplockissa. Pienet tuuletukset ja puntaroimaan kalaa vaaka pysähtyy lukemiin  8.5kg. Tämä kala jäi reissun ainoaksi ja tällä kertaa yrittäminen palkittiin.


8.5kg




Tämän reissun jälkeen on tullut 3-4 kertaa käytyä kalalla ja heikkoa on ollut kaikilla reissulla vain muutamia tapahtumia yhtään ei ylös asti. Nyt sitten odotellaan että kutuu loppuu täällä etelässä jos vaikka seuraavilla reissulla saisi munat pois padasta.



-Amatöörikalastaja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti