maanantai 1. joulukuuta 2014

Renkailemassa 28.11

Tarkoituksena oli lähetä katsastamaan aluetta kaverin kanssa missä en ollut käynyt koko syyskautena. Aamulla lähtö hieman viivästyi ja emme meinanneet löytää sopivaa paikkaa mistä saisi renkaat vesille, joten kalastus pääsi alkamaan vasta 10.00

Keli näytti sopivan tuhnuiselta, mutta turhan tyyneltä. Heti alkuun kaverille puikkarin seurio. Hetkeä myöhemmin sain avaus kalan eräästä lahden pohjukasta, puikkari. Hieman sivummalla perhoni perässä pyörähti selkeästi parempi kala ja kaislat heilu laajalta alueelta kun kala säikähti ja lähti kaislikon sekaan. Tätä kalaa en enään taivoittanut vaikka sitä pidempään yritinkin. Hieman harmitti sillä puikkari ei varmasti ollut kyseessä. Tämän jälkeen oli pitkään hiljaista ja päätettiin siirtyä saaren reinalle mihin tuuli osui.

Päivän suurin
Tämä reuna näytti varsin hyvältä, mutta kaloja ei jostain syystä kuulunut. Myöhemmin saaren takaa onnistuin saaman puikon ja karkuuttamaan toisen. Tämän jälkeen alkoikin tapahtua. Eräästä rännistä alkoi tulemaan tapahtumia ja molemmat saatiin parit kalat, suurimpana kaverin kumiin ottanu +2kg.


Tapahtumat jatkui ja kalat oli mukavalla purulla. Selkeästi kalat tykkäsivät OrMu väristä. Isommat olivat kateissa ja suurimmat pyörivät siinä 2kg luokassa. Eräältä pätkältä kuitenkin kaveri onnistui saamaan pari parempaa kalaa kumilla  joista suurempi +5kg ja pienempi +4kg. Itse tyydyin pienempiin perholla. Tuplatärppejäkin oli parit! Kaloja oli mukavasti liikkeellä ja tyhjää ei paljoa tarvinnut heitellä. Suurin osa 2-3kg luokkaa.  Eräästä pohjukasta löytyi varsin mukava keskittymä josta sain kolmella heitolla peräkkäin kalan aivan samasta kohdasta! Samaaan aikaan sivummalla oli kaverilla käynyt metrikala puraisemmassa kumia kahdesti, hyvää meininkiä! Tämän jälkeen oli pikkuhiljaa aika lopetella. Lähdettiin potkimaan rantaa kohden ja keskeltä ulappaa vetämäni perhoon puraisi vielä parinkilon kala.


Mukavan päivän saldoksi jäi 26 kalaa, joista lähes kaikki tuli viimeisen 3h aikana. Kumi keräsi selkeästi paremman kokoluokan kalaa, mutta perässä tuleva perho keräsi reilummin kappaleita. Perholla 21 kalaa ja kumiin 5kpl. Suurimmaksi jäi tuo +5kg.

Muutamat kuvat vielä illan parhaista hetkistä.


Fly VS Jerk

Duppelhug!

Suurin perhoa puraissut

-Handyy


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti