torstai 29. toukokuuta 2014

28.5. Iltapisto merelle koko tiimin voimin

Pitkästä aikaa koko tiimin voimin vesillä. Aikaa ei hirveästi ollut käytettävissä, rannasta lähdettiin vasta viiden jälkeen.
Suunnattiin samoille kulmille mistä Amatöörikalastaja ja Kabanossi olivat saaneet edellisreissulla mukavasti tapahtumia lyhyessä ajassa.

Päätettiin aloittaa kaislan sisältä matalasta vaikka vesi olikin laskenut reilusti. Kohta sainkin reissun avaustapahtuman, kaislikon sisällä olevassa aukossa kävi sama kala parilla heitolla iskemässä Lindyyn mutta ei kuitenkaan tarttunut. Sovittiin pieni veto reissun ensimmäisestä yli kolmosen kalasta, tuo olisi ehkä saattanut riittää voittoon siinä skabassa. ;D

Sitten heitettiin hetken aikaa tyhjää kunnes ensin Iso J:n spinneriin iskee ja heti perään Kabanossilla vapa mutkalla. Meidän porukalle harvinainen duppelhugg!



Tuon jälkeen kalastus jatkui edelleen vaikeana, vaihto seuraavaan lahteenkaan ei asiaa tuntunut paljoa auttavan. Kabanossille toinen reilun parin kilon kala veneeseen asti ja pari tärppiä sekä Amatöörikalastajalle myöskin parin kilon kala. Itse jatkoin tärppilinjalla ja munat oli edelleen padassa. Myös päivän "kisa" oli edelleen ratkaisematta, kolmosen ylitystä ei nimittäin näkynyt eikä kuulunut...

Illan viimeiseen paikkaan saavuttaessa oltiin jo heitetty aika pitkä siivu putkeen lähes tyhjää. Viimeinen lahti pelasti vihdoin minutkin tyhjältä reissulta kun Pikeboyn spinneriin iski ihan mukava 5,6 kg/97 cm. Samalla ratkesi leikkimielinen kisa! :D



Tuon jälkeen vielä Amatöörikalastajalle tarjottiin ihan mukavaa kalaa pariin kertaan mutta ei jäänyt valitettavasti kiinni.

Hämärään asti heitettiin sitkeästi ja saldoksi jäi 5 haukea. Ei ollut tärppien juhlaa mutta mukavahan tuolla vesillä on aina olla vaikkei kalaa niin tulisikaan!


-Suurkalastaja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti